Video nieuwsbrief

 

 [boxed ] 

De kracht van een goede huisstijl

[/boxed]

[boxed ]Het begint bij een fantastisch idee… Al brainstormend krijgt het bedrijf steeds meer vorm in je hoofd. Concrete ideeën worden uitgewerkt. Het moment is daar om de knoop door te hakken, ja het bedrijf gaat opgestart worden! Naast het fantastische idee en meerdere randvoorwaarden is een goede huisstijl enorm belangrijk voor het succes van een bedrijf. De huisstijl moet vertegenwoordigen en bevestigen waar het bedrijf voor staat.

Captum heeft Videoroom gevraagd om de begeleiding op gebied van marketing te doen. Samen hebben we de doelen en ideeën van Captum besproken. Welke zaken zijn er concreet nodig om een bijdrage te leveren aan het succes van Captum. Passende marketingtools inzetten. Een persoonlijk advies voor Captum. Dit resulteerde in een krachtige huisstijl.

Website

Onderdeel van de marketingtools is een goede website. Een website die helder is over waar Captum voor staat. We zijn momenteel de website aan het ontwikkelen, een overzichtelijke lay-out en juiste teksten die een bijdrage leveren aan goede SEO resultaten.

[/boxed]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.