Time-lapse videoproject met drone video


 [boxed ] 

Projectvideo

[/boxed]

[boxed ]R.N.R. Projects Maintenance Services BV heeft een flinke groei achter de rug en groeit nog steeds verder. De kwaliteit die zij leveren bij projecten bracht succes. Bij deze groei voor nu en in de toekomst past ook een vernieuwde website. Door de groei en verdere professionalisering wordt R.N.R. Projects Maintenance Services BV een steeds grotere en belangrijkere speler in de Maritieme Sector.

Het inzetten van professionele video ondersteunt de koers die ze varen. We weten tenslotte dat 20% van website bezoekers tekst lezen en 80% kijkt liever video. Websites met video content worden 50x beter gevonden door Google.

Ze hebben Videoroom gevraagd om de begeleiding in de wereld van website en video te doen. Afgelopen periode hebben wij veel meegedraaid op projecten om in beeld te brengen hoe R.N.R. Projects Maintenance Services BV werkt. Inmiddels gebruiken zij de video content op hun nieuwe website maar ook mee te sturen naar (potentiële) klanten. En het werkt, zij hebben diversen projecten toegewezen gekregen waarbij de projectvideo goed heeft bij gedragen aan het binnenhalen van deze projecten.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar wat er kan met projectvideo, een drone video of een time-lapse project? Bel of mail ons, we horen graag jullie verhaal zodat we kunnen overleggen hoe we jullie het beste video begeleiding kunnen geven.

Meer weten over R.N.R. Projects Maintenance Services BV, neem een kijkje op hun prachtige website via www.rnrbv.nl.

rnrn-sticker
[/boxed]