Online Video voor CadeauXperts

[boxed ]

Multi inzetbare online video’s

[/boxed]

[boxed ]CadeauXperts vroeg ons mee te denken met hoe zij online video het beste voor hun bedrijf kunnen inzetten. CadeauXperts is een bedrijf op gebied van zakelijke relatiegeschenken. Zij bieden echter meer dan alleen een relatiegeschenk. Zij zorgen dat het een beleving wordt. CadeauXperts helpt bedrijven om de loyaliteit van hun medewerkers en relaties te vergroten. Dit door passende geschenken te adviseren die waardering en erkenning uitstralen.
Hoe zij nu het beste online video voor hun bedrijf kunnen laten werken?  Kijk ook op www.videoroom.nl/videoroom voor de videoclips die we voor CadeauXperts hebben geproduceerd.

 

Tips-for-Cross-Selling-Up-Selling

Hoe video in zetten?

CadeauXperts ziet ook het belang in van de inzet van online video. Het draagt bij aan een hogere ranking in google en klanten blijven langer op je website door online video. Daarnaast is online video een middel wat je op meerdere manieren kunt inzetten. Voor CadeauXperts maken wij online video’s die ze op meerdere manieren inzetten voor hun bedrijf. Op de eerste plaats is het een online video om hun klanten te bedanken voor het vertrouwen wat zij al vele jaren mogen ontvangen. Per klant wordt er een online video gemaakt over de cadeaus die zij hebben mogen leveren. Deze online video plaatst CadeauXperts ook op social media zodat hier ook video content op terug te zien is. En de klanten portfolio van CadeauXperts wordt langzaam vervangen door online video’s in plaats van foto’s.

Unknown-3 copy

Werkt het?

De klanten die de online video’s ontvangen reageren erg enthousiast. Ze waarderen het zeer om zo’n persoonlijke online video voor hun te ontvangen. Daarnaast zien anderen klanten de videoclips ook. Dit draagt bij aan het vergroten van de zichtbaarheid van CadeauXperts en ze behalen een hogere loyaliteit bij hun klanten. Meer weten over CadeauXperts of op zoek naar een passend relatiegeschenk, kijk op www.cadeauxperts.nl voor meer informatie.
[/boxed]