Video

Een krachtige bedrijfsvideo is het visitekaartje van je bedrijf, het kent de taal van je doelgroep, is kort, bondig en toch volledig. Dit zodat het overtuigend is en werkelijk uw bedrijf ondersteunt.

Een bedrijfsvideo is een uitermate krachtige communicatiemiddel, bewezen is dat het vele malen effectiever is dan bijv. tekst. Dat komt ook omdat video breed inzetbaar is. Het wordt op de website geplaatst, social media, tijdens verkoop pitches maar ook op beurzen of email. De mogelijkheden met video zijn eindeloos, wij helpen je graag zodat u video op de juiste manier kunt inzetten en dat de kracht van video voor u gaat werken.

Denk ook aan instructieclips.  Instructieclips zijn uitermate effectief om processen, producten of voorlichting goed over te brengen. Door de combinatie van beeld en geluid en de juiste ‘tone of voice’ in een videoclip worden meerdere zintuigen aangesproken waardoor een boodschap beter overkomt. Het is dan ook niet voor niets dat onderzoeken uitwijzen dat een video het begrijpen van een product of dienst met 74% bevordert.

Een product wordt in korte tijd goed uitgelegd, men kan het terugkijken indien gewenst. Door de video op de juiste manier te communiceren wordt er naadloos aangesloten op de doelgroep.

We hebben zowel een mobiele studio als op ons kantoor een studio voor opname mogelijkheden. Deze studio is volledig uitgerust met verschillende achterwanden, ook een green screen waarbij iedere achterwand gecreëerd kan worden die men maar wenst.  We komen met een mobiele studio naar jou toe, bouwen op, je kunt de opname doen m.b.v. autocue en je kunt vervolgens verder met je werkzaamheden. Wij zorgen voor de afbouw en de montage van de video.

Veel projecten kunnen video ondersteuning goed gebruiken. Het is een duidelijk middel waarmee toch op een persoonlijke manier een grote groep medewerkers bereikt kan worden. Het kan ook tijdens een presentatie verwerkt worden om een presentatie extra kracht te geven en zodat de boodschap goed overkomt bij het publiek of de doelgroep.

De mogelijkheden zijn eindeloos. We gaan graag in gesprek om te bespreken wat voor u en uw bedrijf interessante mogelijkheden zijn.