Bedrijfspromotie

Van promotievideo tot persoonlijk videoclip!

 

BEDRIJFS PROMOTIE – Wij geven u inzicht in het gebruik van video in uw strategie voor marketingcommunicatie. Waar wilt u naar toe? Is uw visie helder? Samen zullen we de richting bepalen en u adviseren op welke manier u video goed in uw bedrijf kunt inzetten. De mogelijkheden van video zijn eindeloos. Des te belangrijker om hier op de juiste manier mee om te gaan. Wij helpen u hier graag bij.

ANIMATIE & ENTERTAINMENT – Animatie en entertainment video’s zijn populair door de eindeloze mogelijkheden. In animatie kun je de identiteit van een bedrijf goed terug laten komen en tegelijkertijd makkelijk producten of diensten uitleggen. Je kunt in een animatie ingewikkelde boodschappen heel simpel maken door gebruik te maken van de meerdere zintuigen die u bezit.

PERSOONLIJKE FILM – Weleens gedacht om uw klant persoonlijke videoboodschappen te sturen. Maar altijd gedacht dat dit te duur, niet actueel genoeg kan zijn. Wij helpen u graag om dit mogelijk te maken. Een eigen opnamestudio op een door u gekozen plek. Een persoonlijke mediatraining waar u, uw medewerkers en uw bedrijf van zullen groeien. Trainingen waarin plezier en humor een onmisbaar component is. Dit gecombineerd met ervaring, kennis en inspiratie maakt het een unieke coaching methodiek. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

[divider height=’20’ ]

Digitale card

[boxed ]Zoekt u nieuwe ideeën op gebied van bedrijfspromotie? Wij bieden u een unieke combinatie van folder en video. Een lcd-schermpje in uw visitekaartje of flyer. Bundel de krachten van een flyer en video en u krijgt een ongekend hoge attentiewaarde.

[boxed][boxed ]Slechts 14 dagen levertijd. Informeer hier voor de mogelijkheden.[/boxed]

 

[boxed ]Bereik uw doelgroep!
Met de Videoroom Card kan de ontvanger in feite niet om uw boodschap heen.
Het is een uiterst effectief middel voor bedrijfspromotie door uitnodigingen en DM-acties, maar ook voor instructies of handleidingen en zelfs gesproken brochures. Uiteraard kan www.videoroom.nl u ook begeleiden bij de productie van verschillende video’s. We hebben een brede ervaring op diverse soorten video’s op gebied van bedrijfspromotie.

Bijzonder hoge attentiewaarde
Geen enkele bedrijfspromotie trekt zoveel aandacht bij de ontvanger als de Videoroom Card.

Vormgeving volledig in uw (huis)stijl
De Videoroom Card wordt volledig full colour geprint in uw eigen ontwerp. De kaart is afgewerkt met een luxe matte of glanzende finish. Zelfs gepersonaliseerde opdruk is mogelijk!

Zeer breed inzetbaar
Ook ideaal voor bijvoorbeeld een persoonlijke (kerst)groet, ‘levende’ visitekaartjes voor uw accountmanagers en het onder de aandacht brengen van productintroducties en (werk)instructies.[/boxed]

[boxed ]Van visitekaart tot A4

De Videoroom Card is verkrijgbaar in diverse formaten. Zoals visitekaartje, A5-kaart en zelfs A4-kaart.
Staand of liggend? De keus is aan u!

Hoogwaardig LCD-scherm
Met een scherm van 2.4, 2.8, 4.3, 5.0 en zelfs 7.0 inch is de Videoroom Card geschikt voor iedere toepassing en bereikbaar voor elk budget.

Meerdere video’s
Wilt u meerdere video’s laten zien? Geen probleem, dankzij de geïntegreerde buttons kan de Videoroom Card tot wel 6 video’s afspelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bedrijfsvideo’s, intructievideo’s, animatievideo’s of productvideo’s.

Slechts 14 dagen levertijd
Omdat de Videoroom Card in Nederland geproduceerd wordt, kunt u de VideoroomCard binnen 14 werkdagen al in huis hebben.
[/boxed]
[boxed ][button size=’normal’ rounded=’no’ link=’https://videoroom.nl/contact/’ target=’_blank’ color=’#666′ ]Contact opnemen[/button][/boxed]