Bedrijfsportret

Jouw bedrijf op een unieke en sfeervolle manier uitlichten? Videoroom produceert bedrijfsportretten waarmee je opvalt en de zintuigen prikkelt van de kijker.

Wat is een bedrijfsportret?

Een bedrijfsportret is een social media/google film waarmee je opvalt en positieve aandacht genereert. Een bedrijfsportret is snel, fris en ambachtelijk beeldmateriaal. Samen met jou bepalen we de boodschap en zetten we sfeer en merkbeleving op de eerste plek. Een bedrijfsportret is het visitekaartje voor je onderneming en ziet eruit als een professionele commercial. Dit maken wij met veel gevoel en vooral veel plezier!

Hieronder een bedrijfsportret welke we gemaakt hebben voor Z!nin ijs, koffie en soepbar in Hilvarenbeek.

Waarom een bedrijfsportret?

Een bedrijfsportret raakt je klant met sfeervolle beelden, een goed verhaal en bijpassende muziek. Een bedrijfsportret dient ingezet te worden op o.a. je website en op social media kanalen als Facebook, Linkedin en Instagram. Bovendien word je met online video beter vindbaar. Google is gek op video! Je komt hoger in de zoekresultaten en je bedrijfsportret kan hierin getoond worden.

Videoroom biedt vier verschillende bedrijfsportretten aan. Drie pakketten (Basic, Premium en Gold) zijn gebaseerd op bepaalde specificaties en pakket Maatwerk is gebaseerd op een volledige eigen invulling te geven. Bekijk hieronder de verschillende pakketten en klik op ‘bestel’ of ‘vraag offerte aan’ om met Jeroen in contact te komen!