Instructieclips

Instructieclips zijn uitermate effectief om processen, producten of voorlichting goed over te brengen. Door de combinatie van beeld en geluid en de juiste ‘tone of voice’ in een videoclip worden meerdere zintuigen aangesproken waardoor een boodschap beter overkomt. Het is dan ook niet voor niets dat onderzoeken uitwijzen dat een video het begrijpen van een product of dienst met 74% bevordert.

Een product wordt in korte tijd goed uitgelegd, men kan het terugkijken indien gewenst. Door de video op de juiste manier te communiceren wordt er naadloos aangesloten op de doelgroep.

We hebben zowel een mobiele studio als op ons kantoor een studio voor opname mogelijkheden. Deze studio is volledig uitgerust met verschillende achterwanden, ook een green screen waarbij iedere achterwand gecreëerd kan worden die men maar wenst.  We komen met een mobiele studio naar u toe, bouwen op, u kunt de opname doen m.b.v. autocue en u kunt vervolgens verder met u werkzaamheden. Wij zorgen voor de afbouw en de montage van de video.

Veel projecten kunnen video ondersteuning goed gebruiken. Het is een duidelijk middel waarmee toch op een persoonlijke manier een grote groep medewerkers bereikt kan worden. Het kan ook tijdens een presentatie verwerkt worden om een presentatie extra kracht te geven en zodat de boodschap goed overkomt bij het publiek of de doelgroep.

De mogelijkheden zijn eindeloos. We gaan graag in gesprek om te bespreken wat voor u en uw bedrijf interessante mogelijkheden zijn.